Hanglamp | Old Oakwood | Zelf samenstellen

513.00

Op zoek naar een maat product? Deze unieke Old Oakwood lamp wordt voor iedere klant specifiek op maat gemaakt. Graag meer info, of kom je liever eens langs in onze showroom? Neem dan even contact op via info@marisss, of bel naar +31 624 690 578. De lamp is volledig zelf samen te stellen, denk hierbij aan de lengte van de massief oud eiken balk, de aantal fittingen, de lengte van de kettingen en de stroomkabel voor naar een bestaand stroompunt.

Old Oakwood, of terwijl, een massief oud eikenhouten balk. Het heeft geleefd en dat is te zien en mag gezien worden.

Door voorwerpen in je huis te hangen die doorleefd zijn krijg je nog meer sfeer, een product met een verhaal en volledig met de hand gemaakt, puur ambachtelijk. Oh ja, houd je er wel rekening mee dat deze prachtige Old Oakwood lamp flink wat weegt? Hij weegt al gauw 12 kg p/m. Uiteraard is dit geen probleem als jouw plafond voldoende ondersteuning bied, zoals houten balken of een betonnen plafond.

De genoemde prijs van €424.49 excl. is de prijs van een balk met een lengte van 1.00cm met 3 fittingen. De lamp is volledig zelf samen te stellen, denk hierbij aan de lengte van de balk, de aantal fittingen en we kunnen er tevens rekening mee houden waar eventueel stroompunt zit. 

Categorie: